Yacon

yaconExtractul si siropul de Yacon este obtinut din radacina unei plante sud americane care face parte din dieta localnicilor de secole. Potentialul Yaconului este proaspat descoperit de industria produselor pentru slabit naturiste insa a inceput deja sa atraga atentia presei si sa convinga chiar si cei mai sceptici nutritionisti.

Yacon (extract si sirop) functioneaza cu adevarat

Pentru a demonstra eficienta acestui produs, o cunoscuta productie de televiziune americana ce se concentreaza pe demolarea miturilor legate de produsele de slabit a facut un experiment pe 40 de femei supraponderale cu rezultate ce vorbesc de la sine: 30 dintre cele 40 de femei au pierdut in greutate, 15 din ele pierzand peste 4 kilograme. In medie s-au pierdut 4 centimetri din circumferinta taliei. Aproape 70% dintre persoanele participante la experiment au fost convinse de produs.

Efectele pozitive ale siropului de Yacon

Siropul de Yacon stimuleaza metabolismul si are numeroase efecte pozitive asupra starii generale de sanatate pe langa cele legate de pierderea in greutate.

Continutul ridicat de fibre al siropului de Yacon este excelent pentru mentinerea sanatatii sistemului digestiv si pierderea sustinuta in greutate

1. Reduce nivelul de colesterol si zahar din sangeyacon-syrup-benefits

Siropul de Yacon incepe sa fie considerat drept una dintre cele mai bune alternative pentru indulcitorii folositi de persoanele care sufera de diabet datorita proprietatilor sale de a mentine nivelul de colesterol si de zahar din sange in limite normale.

2. Imbunatateste sanatatea sistemului imunitar

Pierderea in greutate este adesea atribuita cu o alimentati necorespunzatoare ce poate afecta sistemul imunitar intr-un mod negativ. Extractul de Yacon fortifica sistemul imunitar protejand organismul in perioadele in care acesta este vulnerabil.

3. Cresterea nivelului de energie

Cel mai important beneficiu al oricarui produs pentru slabit este capacitatea de a creste energia pe perioada curei. Siropul si extractul de Yacon face chiar mai mult decat sa dea acel plus de energie necesar pentru urmarea unui program de exercitii fizice in paralel cu dieta. Studii efectuate pe o serie de persoana ce sufereau de letargie si epuizare cronica au dezvaluit ca administrarea de Yacon creste considerabil nivelul de energie de peste zi.