slabire rapidaPentru cei care au decis ca doresc sa piarda kilogramele in plus, cel mai mare inamic este lipsa de rabdare. Este normal ca atunci cand se incearca scaparea de kilogramele in plus sa se doreasca si rezultate cat mai rapide. Acest mod de a gandi nu este neaparat daunator, atata timp cat fiecare persoana in parte intelege ca a slabi rapid nu trebuie sa insemne a-si pune sanatatea in pericol. Exista solutii si diete de slabit care sunt atat rapide, cat si sanatoase.

Ce trebuie evitat cand vrem sa slabim rapid si sanatos?

O serie de diete ce promit rezultate miraculoase pot avea efecte devastatoare pe termen lung, de aceea, inainte de a incepe orice tip de reteta, trebuie urmarite recenziile si opiniile untilizatorilor, cat si ale expertilor.

Trebuie evitate, in primul rand:

  • Dietele rapide prin infometare, dupa incheierea carora este posibil sa se puna mai multe kilograme decat s-au pierdut.
  • Dietele care promoveaza un singur tip de mancare pot fi de asemenea daunatoare.

Dupa incheierea acesteia, organismul va simti nevoia sa isi refaca rezervele de vitamine si nutrienti secate datorita alimentatiei necorespunzatoare, iar cresterea in greutate intervine automat ca un efect secundar neplacut. O alternativa la acest tip de dieta ar putea fi pastilele concentrate cu varza.

  • Consumul de alcool, noptile nedormite, un stil de viata haotic.

Toate acestea sunt elemente pe care in mod normal nu le-am atribui nereusitei in dietele de slabit rapid, insa pentru a se putea ajunge la o noua greutate si a regla metabolismul, astfel incat sa duca la pierderea kilogramelor, organismul trebuie sa fie sanatos si sa functioneze la parametrii ideali. De aceea intalnim peste tot expresia „pentru a slabi rapid, trebuie sa slabim sanatos„. In procesul de reglare a greutatii intra numeroase variabile, odihna, mesele la intervale regulate, dar si evitarea substantelor nocive si a caloriilor „ascunse” (o bere, spre exemplu, contine in medie 200 de calorii, iar 100 ml de tarie, 250 calorii)

Cele mai importante 3 reguli pentru a slabi rapid

Dieta sau stilul de slabit ales ramane la alegerea fiecaruia, atat dietele cat si pastilele de slabit s-au dovedit eficiente in numeroase cazuri, iar internetul abunda de povesti de succes. Pe langa metoda aleasa, exista 3 reguli de aur pentru rezultate optime:

1. Exercitiile. Sedentarismul este motivul numarul unu pentru aceasta epidemie de kilograme in plus cu care lumea actuala se confrunta. Exercitiile fizice accelereaza procesul de scadere in greutate si asigura o slabire uniforma, care lasa in urma un corp frumos conturat.

2. Respectarea meselor. Respectarea meselor ajuta la introducerea noilor obiceiuri alimentare si scade predispozitia catre snacks-uri la ore nepotrivite.

3. Optimism. Fiecare corp este diferit, la unele persoane rezultatele sa vad imediat la cantar, la altele pot aparea dupa cateva zile sau saptamani, important pentru a slabi rapid si sanatos este perseverenta si o atitudine mereu optimista.