Pierde Multe Kilograme

pierde multe kilogrameDaca sunteti supraponderali sau chiar obezi, va ganditi ca sansele de a atinge o greutate sanatoase sunt doar niste iluzii. Ei bine, nu sunt ! Va puteti bucura de o greutate sanatoase cu doar cateva mici eforturi.

Cum sa incepeti ? Expertii iau cerut cateva sfaturi profesorului de la Universitatea “Tufts” (Scoala de Medicina din Boston) si in acelasi timp si medic nutritionist pentru show-ul TV “The Biggest Loser”. Michael Dansinger a ajutat o multime de persoane obeze sa ajunga la o greutate normala si sanatoasa .

De unde stiu ca sunt pregatit/a sa vreau sa slabesc ?

Daca considerati ca sunteti pregatiti pentru aceasta “batalie” cu alimentele notati pe o coala de hartie motivele. Cand credeti ca ati terminat si sunteti gata sa incepeti cu gandul ca nu ve-ti renunta orice obstacol va va iesi in cale, puteti spune ca jumatate din “lupta” este deja castigata.

Nu lasti esecurile sa va descurajeze. Fiecare persoana care a pierdut din kg a trecut prin multe “batalii” pierdute, dar nu a renuntat si a continuat sa lupte in continuare. Acesta este un lucru foarte important, care reflecta asupra fiecarei persoana intr-un mod diferit.

Gasirea drumului corect pentru aceasta confruntare cu kg este ca si gasirea persoanei perfecte, cu care doresti sa te casatoresti. Pentru a o afla trebuie sa intalnesti mai multe broaste, nu doar una. Acestea sunt doar etape care te conduc spre success.

Exista cateva reguli care trebuie fixate inca de la inceput si mai apoi respectate. Este foarte important sa stiti daca aveti timp sau daca aveti si un sprijin din partea familii sau a prietenilor.

Trebuie sa vizitati un doctor inainte de a incepe?

Daca nu aveti vreo boala cronica , puteti incepe fara supraveghere medicala. Exista o multime de diete pe internet, in revistele magazinelor din fata blocului si in multe alte locuri, care nu pot avea niciun efect negativ, nici chiar asupra obezilor,trebuie sa aflati care sunt cele mai eficiente metode de slabit pentru organismul dumneavostra.

Cu toate acestea, nu cred ca medical nu are un rol foarte important in “lupta” dumneavoastra sau va ofere vreun sprijin. El va poate doar monotoriza procesul de pierdere a greutatii.

Credeti ca exista mai multe caii care va pot ajuta sa pierdeti kg ?

Ideea ca poate exista un mod mai bun de a slabi este incorecta. Deoarece fiecarui character I se potriveste o altfel de abordare. Ea reprezinta cheia succesului, nu diet ape care o folosesti.

Nu cred ca planurile bune tind sa aiba caracteristici commune. Respectarea 90% a unui program strict de alimentie si diverse exercitii cardio si cu putere de formare ajuta foarte mult.

slabimnatural.ro