Resveratrol

resveratrolResveratrolul este un antioxidant extrem de puternic ce se gaseste in cantitati mici in diferite fructe (in mod special boabele de struguri), legume si boabele de cafea. Studii asupra numeroaselor beneficii ale acestei substante sunt inca in plina desfasurare, insa rezultatele preliminare ale acestei substante sunt printre cele mai promitatoare dintre toate substantele intrate in atentia comunitatii medicale in ultimele decenii. Resveratrol previne si trateaza inflamarea tesuturilor, fiind un potential tratament pentru afectiuni ce pot fi mortale, precum crizele de apendicita sau peritonita.

Resveratrol este asociat in mod obisnuit cu strugurii si vinul rosu, un bine cunoscut remediu preventiv pentru bolile de inima. Resveratrolul mentine sanatatea organismului prevenind formarea fosfolipazei D si a altor molecule ce pot inflama tesuturile. Tot aceasta protejeaza vasele sanguine, reduce nivelul de colesterol de densitate redusa (colesterolul rau) si previne infundarea venelor.De cele mai multe ori se gaseste sub forma de pudra sau in compozitia unor anumite pastile de slabit.

In urma cercetarilor efectuate asupra efectelor Resveratrolului reiese ca acest puternic antioxidant protejeaza organismul impotriva obezitatii si a diabetului, ambele afectiuni ce cresc riscul bolilor de inima. In plus, Resveratrolul este un antioxidant unic datorita capacitatii sale de a trece din sange in creier putand astfel proteja inclusiv sistemul nervos si creierul in sine.

Pastilele Acai Slim Ageless contin pe langa extractele de ceai verde, fructele amazoniene Acai si extract de Resveratrol !

Printre alte beneficii ale acestei substante descoperite in urma studiilor clinice si de specialitate se numara:

  • Capacitatea de a proteja celulele impotriva atacului radicalilor liberi.
  • Incetinirea ratei de raspandire a unor tipuri de cancer agresiv precum cancerul de prostata.
  • Scaderea tensiunii arteriale.
  • Mentinerea elasticitatii vaselor de sange.
  • Prevenirea Alzheimerului.

Beneficii ale suplimentelor cu Resveratrol

Cantitatea din aceasta substanta existenta in vin, fructe sau din alte surse alimentare nu este indeajuns pentru ca acesta sa aiba efectele descoperite in urma studiilor de specialitate. Testele efectuate cu cantitati mari de extract din aceasta substanta se refera la rezultate obtinute in urma consumului de suplimente si nu a substantei in forma sa naturala.

1. Cresterea andurantei – Suplimentele de Resveratrol pot fi folosite, conform unui studiu recent efectuat in Canada, pentru cresterea andurantei la sportivii de performanta. Datorita efectului sau antioxidativ, antiinflamator si de protejare a inimii, acesta substanta este excelenta pentru cresterea rezistentei la antrenamente in mod natural.

2. Protejarea impotriva cancerului – Studii recente efectuate in Franta au descoperit ca Resveratrolul poate incetini productia de celule canceroase, fiind unul dintre cei mai eficienti agenti anticancerigeni naturali descoperiti pana in momentul actual.

3. Protejarea sanatatii ochilor – Suplimentele de Resveratrol ajuta la mentinerea unei vederi perfecte odata cu inaintarea in varsta datorita capacitatii sale de a regla angiogeneza, procesul de crestere anormala a unui numar mare de vase sanguine ce deterioreaza, treptat, calitatea vederii.Citeste urmatorul articol despre pastilele de slabit cu extract de Cafea Verde .