Regenon

regenonRegenon este un medicament pentru slabit extrem de eficient folosit in combaterea obezitatii si prescris de medicii de specialitate pe baza unei retete speciale. Regenon poate fi considerat o varianta mai puternica si mai concentrata a pastilelor de slabit clasice, insa nu este recomandat decat persoanelor cu adevarate probleme de greutate care ajung la un indice de masa corporala de peste 30 de kilograme pe metru patrat.

Compozitia capsulelor Regenon

In loc sa-ti faci rau cu medicamente de slabit mai bine vezi aici produsele recomandate noi pentru slabit !

Regenonul se elibereaza sub forma de capsule ale caror ingredient activ principal este clorhidratul de amfepramona. In compozitia unei capsule intra si acidul tartric, parafina, acidul glutamic, steratul de aluminiu, dioxid de siliciu, glicerol, gelatina, sorbitol si acid fosforic.

Medicamentul functioneaza prin inhibarea centrului foamei si are efecte inclusiv asupra metabolismului si sistemului nervos central. In functie de pacient se poate ajunge la o disparitie aproape totala a apetitului.

Mod de administrare si perioada de tratament

Regenonul se elibereaza pe baza prescriptiei de la medic in urma unui consult care exclude alte modalitati de pierdere a kilogramelor in plus pe baza de regim. Se recomanda precautie in administrare si respectarea stricta a dozelor recomandate pentru a evita efectele secundare precum starile de greata, durerile de cap, insomniile si starile de nervozitate.

In cazul acestor pastile de slabit de la Regenon, nu sunt recomandate copiilor de sub 12 ani. La copiii peste 12 ani si la adulti se administreaza 3 capsule pe zi. Se recomanda ca ultima administrare sa nu se faca la mai putin de 4 ore inainte de culcare pentru a evita episoadele de insomnie.

Perioada recomandata de tratament este intre 4 si 6 saptamani. Peste aceasta durata nu se merge in continuare cu tratamentul decat sub stricta supraveghere a medicului si nu se poate depasi perioada de 3 luni sau 12 saptamani.

La intreruperea administrarii trebuie pastrata o dieta stricta pentru a evita efectul de rebaund (reintoarcere rapida la greutatea initiala).

Precautii de utilizare

Regenon este un suprimant al apetitului extrem de eficient care se recomanda de catre medic doar in cazul pacientilor cu un indice de masa corporala ce intra in categoria obezitatii de gradul I si mai sus. Inainte de administrarea Regenonului se recomanda incercarea unui regim corespunzator pentru reducerea greutatii.

In cazul in care regimul alimentar nu da rezultate, Regenon este folosit pentru a suprima pofta de mancare si a reduce astfel numarul de calorii consumate zilnic.

Nu se recomanda acest medicament in timpul sarcinii sau in timpul alaptarii, Regenonul putand avea efect asupra noului nascut minifestandu-se prin sindromul abstinentei sau lipsei de apetit.