Reductil

reductilPierderea in greutate este o incercare tot mai grea pentru persoanele care se lupta cu obezitatea. Procentul de copii si adolescenti diagnosticati cu obezitate morbida creste, iar adultii se confrunta cu o speranta de viata scazuta datorita indicelui de masa corporala peste normal asociat cu factori crescuti de risc pentru diabet de tipul 2, nivel crescut de colesterol, probleme ale inimii si tensiune arteriala ridicata.

Reductil este unul dintre cele mai eficiente pastile de slabit de pe piata din America de Nord, unde produsul este cunoscut drept Meridia. Sibutramina, ingredientul activ al acestui tip de pastile, functioneaza blocand celulele ce elibereaza si absorb serotonina in organism, astfel incat aceasta sa satureze sangele si sa dea senzatia de satietate ce impiedica consumarea alimentelor in exces.

Beneficiile pastilelor Reductil

1. Reductil este extrem de eficient, fiind folosit in general la persoanele cu un indice de masa corporala ce se apropie sau intra deja in categoria obezitatii morbide, avand rezultate excelente atat pe termen lung cat si pe termen scurt, in mod special in combinatie cu modificarea obiceiurilor alimentare pentru a include o dieta echilibrata si integrarea unui program de exercitii fizice zilnic.

2. Reductil ajuta la pierderea rapida in greutate inclusiv persoanele care au incercat numeroase diete si produse de slabit in trecut. Folosirea excesiva a produselor pentru slabit sau urmarea unui numar mare de diete cu rezultate de tip yo-yo (punerea rapid inapoi a kilogramelor pierdute) scad eficienta celor mai multe produse. Reductil nu intra in aceasta categorie, functionand indiferent de metodele incercate in trecut.

3. Suprima apetitul, garantand scaderea in mod natural, fara efort a importului caloric. Persoanele care aleg sa foloseasca Reductil vor observa ca nevoia de a manca se diminueaza considerabil fara a afecta nivelul de energie din organism.

4. Stimuleaza metabolismul, promovand o ardere rapida a caloriilor.

5. Reduce nivelul de colesterol rau din sange, scazand riscul de infarct, boli de inima sau atac cerebral.

6. Reduce nivelul de glucoza din sange, reducand riscul de diabet.

Este foarte important ca la inceputul oricarui tip de dieta sau inainte de utilizarea oricarui tip de produse naturale pentru slabit sa se consulte medicul, in mod special in cazul in care se urmeaza alte tratamente medicamentoase sau se sufera de afectiuni cronice. Pastilele Reductil sunt extrem de eficiente in combinatie cu o dieta echilibrata si un program de exercitii ce ajuta la schimbarea stilului de viata pentru a mentine greutatea pierduta inclusiv dupa incetarea curei. Datorita ingredientelor active, acest produs previne efectul de yo-yo comun multor altor diete si produse pentru slabit.Citeste urmatorul articol despre Resveratrol .