Raspberry Ketone Pastilele de slabit recomandate de DR. OZ

raspberry ketoneRaspberry Ketone sunt o solutie de slabit rapida, recent intrata in atentia publicului si al presei dupa ce au fost prezentate in emisiunea doctorului Oz drept „miracolul la sticluta”.

Pe langa emisiunea doctorului Oz in care Raspberry Ketone este prezentata ca o solutie pentru arderea grasimilor, ideala pentru orice tip de corp si orice greutate de pornire, numeroasele review-uri pozitive ce pot fi gasite aproape pe orice site de specialitate si care contin informatii despre produs dovedesc eficacitatea acesteia. Raspberry Ketone, produsul ce utilizeaza cetona de zmeura pentru a stimula arderea grasimilor si pierderea kilogramelor in plus, chiar functioneaza, iata si cum:

Cum functioneaza Raspberry Ketone?

Cetona de zmeura sub forma de pastile de slabit, ingredientul principal din pastilele de slabit Raspberry Ketones, nu este un ingredient nou descoperit, insa pana nu demult acesta era utilizat exclusiv in industria cosmetica si alimentara. Motivul este ca cetona este de fapt compusul responsabil cu aroma zmeurei si pana la efectuarea unor studii recente, legatura dintre acesta si procesul de ardere a grasimilor nu era cunoscut.

VEZI AICI CEA MAI BUNA OFERTA DE RASPBERRY KETONEĀ  !

Dupa efectuarea unor teste pe animale obeze, s-a descoperit ca cetona de zmeura stimuleaza productia unui hormon gasit in mod natural in organism: adiponectina. Alte surse de cercetare completeaza acest studiu cu descoperirea faptului ca acest hormon se gaseste in concentratii mai mari in organismele persoanelor cu un indice de masa corporala normal sau sub normal, cu alte cuvinte, persoanele slabe produc mai mult adiponectina, ce regleaza metabolismul si ajuta la pierderea in greutate.

Citeste AICI un nou articol despre CETONA DE ZMEURA !

Pe langa stimularea metabolismului, cetona descompune grasimea la nivel celular, promovand astfel o ardere mai rapida a grasimilor.

De ce Raspberry Ketone si nu zmeura?

Multe persoane care aud de acesta solutie miraculoasa in lupta cu kilogramele pot fi tentate sa isi puna intrebarea „de ce pastile si nu zmeura in sine?„. Raspunsul la aceasta intrebare sta in concentratia de cetona dintr-o singura pastila de 100mg. Pastilele concentreaza acest ingredient responsabil pentru proprietatile ce fac din zmeura un fruct ideal pentru dieta, astfel ca luand o singura pastila de Raspberry Ketones dupa micul dejun, corpul primeste cantitatea de cetona echivalenta cu 40 de kilograme de zmeura.