Pierde Multe Kilograme sanatos – Slabim Natural

Foarte multi oameni se simt mult mai confortabil cand au probleme daca le rezolva prin intermediul alimentatiei. Stresul, problemele vietii cotidiene si multe altele pot fi rezolvate sau cel putin diminuate in acest fel, care nu este deloc corect si sanatos.

Multi psihologi specializati in acest domeniu va pot ajuta.

Alimentatia nesanatoase poate fi distractiva. La aceasta activitate participai cu familia sau cu prietenii. Acum ca modul in care tu mananci trebuie sa-i faci si p e prietenii/familia ta sa inteleaga ca tu nu mai poti participa. Dupa un timp acestia pot deveni chiar gelosi pe succesul tau.

Te poti asteptat la un sabotaj din partea prietenilor sau a persoanelor care nu sunt de accord cu hotararea pe care ai luat-o. Uneori trebuie sa pastrezi o distanta cu aceste persoane, deoarece iti pot distruge tot ce ai facut pana in momentul de fata.Se poate ca acestia doar sa iti incerce limitele. De exemplu cum procedeaza copii cu parintii lor, pentru a vedea cu cine le functioneaza. Este posibil sa gasesti o multime de persoane care incearca sa faca acest lucru pe la spatele tau, dar trebuie sa ramai in continoare puternic.

In final oamenii pot avea dubii la ceea ce tu faci. Dar pentru a ajunge la success trebuie sa infrunti si cateva obstacole.

Inainte sa devin medic nutritionist si cercetator nu acordam foarte multa atentie alimentatiei sanatoase. Acum, ca stiu despre ce este vorba, incerc sa evit din ce in ce mai mult amidonul si grasimile animale.

Fiind medic, sot si tata a fost o provocare pentru mine sa accord timp exercitiilor. Cand ofer sfaturi pacientilor mei nu ma uit doar in ochii lor, ci incerc sa gasesc pentru fiecare solutia perfecta. www.SlabimNatural.ro