Care sunt solutiile sigure si nedureroase pe care le pot incerca ?

pierde multe kilogrameAproape toate persoanele sunt fizic capabile de mers pe jos. 7 ore pe saptamana de mers pe jos lent si mai apoi moderat pote fi incercat de oricine.

Daca totusi aveti probleme cu soldurile sau piciorele, puteti incerca cateva exercitii cu partea de sus a corpului. De exemplu puteti incerca sa ridicati gantere de 1 kg-3kg.

Unele persoane considera aceste exercitii fizice un lucru complicat. Aceasta sublineaza inca o data ca sunt obezi si trebuie sa slabeasca. Pe parcursul pierderii de greutate aceste exercitii nu vi se vor mai parea asa de dure.

Cat de repede ma pot astepta sa pierd din greutate ?

Cu mai putin efort puteti pierde 5% din greutate in timp de 3-4 luni, iar pana la 10% in decursul unui an, dar cu mai mult effort va puteti astepta la 10% in 3-4 luni si 20% pe parcursul unui an.

Unele persoane spun ca au slabit 1kg- 2kg pe saptamana sau chiar mai mult. Este mai bine sa slabesti mai putin, iar apoi sa te menti, decat repede pentru scurt timp.

Cum imi pot pastra motivatia pe un termen mai lung ?

Menţinerea motivaţia este crucială pentru succesul pe termen lung.

Motivatia se mentine foarte bine cand vezi cum scad kilogramele, complimentele incep sa apara din ce in ce mai des si marimea hainelor scade si ea, dar atunci cand nu se observa o schimbare radicala motivatia trebuie sa vin din interior.

Trebuie sa iti amintesti mereu de ce vrei sa slabesti. O lista cu toate motivele necesare ar fi o idee foarte buna. Chiar si o poza cu tine de cand ai inceputsa slabesti te poate ajuta pe parcurs, pentru a-ti aminti de unde ai plecat si unde ai ajuns acum, in prezent.

De unde stiu daca pierderea greutatii este potrivita pentru mine ?

Nu sunt un sustinator al pierderii greutatii prin intermediul chirurgiei. Aceasta este  ultima solutie pe care o abordam. Majoritatea persoanelor ar alege mai degraba o alimentatie mai sanatoasa, decat chirurgia.

SlabimNatural.ro