Pastrarea greutatii normale

mentinerea greutatiiDupa ce ati obtinut greutatea dorita, o atitudine pozitiva este foarte importanta in eforturile dumneavostra pentru a va si mentine. Pentru a pierde in greutate permanent, trebuie sa faceti un angajament de a adopta treptat un mod sanatos de viata.
Nu aveti voie sa reveniti inapoi la acele obiceiuri alimentare nesanatoase pe care le-ati avut inainte.
Controlandu-va greutatea nu este o sarcina imposibila. Echilibrarea a ceea ce mancati si indeplinirea exercitiilor fizice va ajuta sa va mentineti.
Cum pot preveni cresterea in greutatea pierduta?
Pastrati in minte urmatoarele sfaturi:
• Nu sariti peste mese. Nerespectarea meselor poate incetini metabolismul, provocand supraalimentarea mai tarziu.
• Va cantariti o data pe saptamana. Monitorizarea greutatii va ajuta sa opriti cresterea ei. S-ar putea sa nu simti intotdeauna o diferenta in modul in care vi se potrivesc hainele. Pentru a va asigura ca mancati sanatos, puteti tine un jurnal alimentar. Scrieti tot ce mancati sau beti.Te-ai intrebat vreodata „cum sa slabesc” ?O slabire rapida nu este intotdeauna si benefica organismului,aceatsa poate avea efectul yo-yo. Fiti cinstit si corect, in caz contrar acesta nu va mai ajuta cu nimic. Jurnalul alimentar va ajuta sa va dati seama atunci cand produsele alimentare cu un numar mai mare de calorii sunt incluse mai frecvent. Inregistrati, atunci cand faceti sport (si pentru cat timp).Acest lucru va ajuta, de asemenea.

• Mancati o varietate de alimente pentru a obtine toti nutrientii de care aveti nevoie.
• Includeti cerealele integrale, fructele, legumele.
• Asigurati-va ca faceti cat mai multa miscare in fiecare zi.Activitatea fizica este una dintre cele mai importante aspecte, mentinandu-va mereu activi.

Slabimnatural.ro