Pastile De Slabit
pastile de slabitObezitatea necesita adesea un tratament pe termen mai lung pentru a sustine pierderea in greutate. Ca si in alte afectiuni cronice, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arteriala, utilizarea de medicamente poate fi adecvata pentru unii oameni. In timp ce majoritatea efectelor secundare ale medicamentelor prescrise de slabire sunt blande.
Tineti cont de faptul ca aceste medicamente nu sunt un remediu pentru toata lumea contra obezitatii.Consumul de medicamente pentru pierderea in greutate ar trebui sa fie combinat cu activitatea fizica si dieta imbunatatita pentru a pierde in greutate cu succes si pentru a se si mentine pe termen lung.

Am nevoie de reteta pentru aceste medicamente ?

Utilizarea medicamentelor pentru tratarea obezitatii ar trebui sa fie utilizate ca o optiune pentru urmatoarele persoane:
• Persoanele cu un indice de masa corporala (IMC) de 30 sau mai mare

• O persoana cu un IMC de 27 sau mai mare,cu obezitatea legata de conditii, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arteriala.

Tipuri de medicamente :
In prezent, cele mai multe medicamente disponibile aprobate de catre FDA sunt pentru folosirea pe termen scurt, ceea ce inseamna cateva saptamani sau luni.
Un tip de pierdere in greutate-medicament este cel care „suprima pofta de mancare.” Aceste medicamente se prezinta in general sub forma de tablete, capsule sau pastile de slabit cu eliberare (pastile ca medicament de presa pe o perioada lunga de timp).
Un alt tip de medicament pentru slabire este un inhibitor de absorbtie de grasime. Acai Berry,Goji Berry,Resveratrol sunt exemple pentru acest tip de tratament aprobat pentru utilizarea in US , prin blocarea a aproximativ 30% din grasimile alimentare pentru a nu fi  absorbite de organism. Acai Berry Extreme 1000  este acum vandut peste tot,in intreaga lume.
Acai sunt singurele pastile de slabit  aprobate pentru utilizarea pe termen lung in mod semnificativ de persoane obeze, cu toate ca siguranta si eficacitatea nu au fost stabilite pentru a fi utilizate mai mult de doi ani.