Alegerea unui partener pentru slabit

www.SlabimNatural.ro

Pierderea in greutate reprezinta o calatorie, plina de peripetii, poate chiar si accidente, dar care poate fi parcursa mult mai usor primind sprijinul cuiva.

Multi expertii spun ca avand pe cineva care fie alaturi de tine iti este mult mai usor. Acesta poate face diferenta dintre success si esec, participand alaturi de tine la pierderea in greutate.

Adam Shafran, un fiziolog şi chiropractician care este autorul a „You Can’t Lose Weight Alone: The Partner Power Weight Loss Program”, spune ca cei mai multi oameni pun toate eforturile lor in gasirea dietei si excercitiilor potrivite, nu si in energia cu care acestia trebuie sa le parcurga.

Shafran, care găzduieşte de asemenea si Dr. Fitness si Fat Guy, un spectacol de radio pe Internet concentrându-se pe pierderea in greutate, este de parere ca sprijinul pe care nu il primim poate afecta aceasta misiune, nu dieta sau exercitiile pe care le sustinem.

„Aceasta poate fi factorul decisiv care face ca dieta sa nu functioneze”, spune Shafran, fiind afirmat acest lucru si de anumiti psihologi.

„În domeniul de dieta, exista dovezi ca sprijinul social este un factor pozitiv care influenteaza pierderea în greutate”, spune Kenneth Schwarz,care cu sotia lui, Julie Schwarz, a scris cartea „Maria’s Last Diet: How to Break through the 15 Obstacles to Achieve Diet Success”.

In cercetarea publicata in „Journal of Consulting and Clinical Psychology in 2005” medicii afirma ca daca avem un amic care sa ne sprijine, pierderea in greutate se va dovedi a fi un succes.

Ce face un prieten bun ?

Joey Dweck, fondator al „DietBuddy.com, an online „match service” ” care ajuta la gasirea unui partener, este de parere ca un bun prieten poate fi pierdut daca esti obez, devenind acea relatie factorului negativ al pierderii in greutate.

In concluzie cautati un partener care are aceleasi calitatii si probleme ca dumneavoastra, pentru ca este posibil ca cel mai bun prieten sa nu fie totusi solutia cea mai corecta.

Expertii spun ca uneori defectele unui partener in pierderea din greutate pot deveni mai apoi niste aspecte pozitive, care va pot si ajuta pe dumneavoastra in acelasi timp.Slabim Natural