Ce trebuie sa stim atunci cand vrem sa slabim cu ajutorul unui partener de slabit

partener slabireSchwarz spun ca alegerea unui partener este asemenea alegerii dietei potrivite. Fiecarei persoane ii este potrivit un alt tip de om.

Shafran afirma ce a spus Schwarz, completand faptul ca chiar daca exista foarte multe lucruri in comun este nevoie de mai mult, pentru a ne fi partenerul potrivit.

Dweck spune ca pentru a ne da seama de ce este bine pentru noi trebuie sa ne consultam cu noi insine, acceptand mai apoi ceea este corect .

Shafran spune ca nu trebuie sa va concentrati doar pe faptul de a face cat mai multe lucruri in comun.

Acesta spune ca partenerii pentru slabit sunt doua persoane care urmaresc acelasi lucru, bazandu-se unul pe calalt la obstacolele intalnite pe parcursul calatoriei.

Pentru unii aceasta poate insemna schimbul retetelor si sfaturilor, iar pentru altii sa mearga impreuna la sala .

Un alt considerent este disponibilitatea reciproca. Ambii parteneri trebuie sa hotarasca inca de la inceput cat timp si energie isi dedica parteneriatului.

Important este si modul fiecaruie pe care il adapteaza. Daca credeti ca sunteti mereu pe e-mail si aveti nevoie de sprijin, indicat este ca si partenerul sa fie la fel ca dumneavoastra, pentru a va putea sprijini reciproc.

Shafran spune ca pentru uni este important un partener care este mereu pe internet, dar pentru unii unul care este disponibil si la „intalniri”. Acest lucru nu conteaza cat timp amandoi urmeaza acelasi mediu.

Indiferent de modul de comunicare, important este ca ambii sa fie unul pentru celalalt la nevoie.

Dweck spune ca nu conteaza daca comunicati pe un chat, la telefon, pe e-mail sau chiar fata in fata, important este daca va puteti oferi sprijin reciproc.

www.slabimnatural.ro