Metode de slabit

metode de slabitOdata cu apropierea verii, aproape orice femeie incepe sa viseze la silueta ideala pentru vacanta. In perioada sarbatorilor de iarna, urmata de luna femeilor si ospatul de Paste sunt, conform statisticilor, lunile in care, in medie, se creste cel mai mult in greutate.

Prin contrast, perioada calda, incepand cu lunile Aprilie- Mai, este perioada in care dietele si metodele de slabit sunt la cea mai mare cautare. Pentru a pierde acele kilograme in plus care nu arata deloc bine in combinatie cu hainele de vara si costumele de baie, exista mai multe abordari, fiecare cu avantajele sale.

Internetul este plin de retete si solutii rapide pentru slabit, insa la alegerea acestora este nevoie de mare atentie, multe sunt menite sa pacaleasca consumatorul in a cumpara carti de gatit, dvd-uri sau diverse creme si produse ce nu isi fac efectul.

Metode de slabit sigure ce vor garanta silueta ideala pana la venirea vacantei.

1. Exercitiile fizice. Multe persoane evita aceasta metoda motivand ca timpul sau programul incarcat nu le permite vizite regulate la sala. Aceasta scuza este una superficiala, sala nu este singurul loc unde se pot face exercitii fizice pentru mentinerea siluetei. Exista programe de exercitii scurte de 15 pana la 30 de minute ce se pot efectua acasa, dar cel mai important, plimbarile, mersul pe bicicleta, chiar si urcatul scarilor pot ajuta la modelarea siluetei. Primul pas este schimbarea stilului de viata sedentar.

2. Dietele. Dietele pentru slabit sunt la mare cautare, insa nu toate sunt la fel de eficiente, iar unele pot deveni chiar periculoase. Atunci cand se alege o dieta, trebuie data mare atentie review-urilor primite de acestea si informatiilor disponibile. Dietele eficiente sunt acele diete gandite sa actioneze pe termen scurt pana la mediu si sa reprezinte primul pas in schimbarea obiceiurilor alimentare daunatoare pe termen lung. Doar cateva dintre dietele ce dau cu adevarat rezultate sunt: dieta disociata, dieta Dukan sau mai vechea dar eficienta dieta cu supa de varza. Dietele trebuie intrerupte daca apar semne de epuizare cronica si stari dese de ameteala sau lesin.

3. Pastilele si produsele pentru slabit. Cea mai la indemana metoda pentru femeia moderna, mereu in miscare, sunt produse si pastile de slabit. Ca si dietele, acestea se impart in doua categorii, cele care functioneaza si cele potential periculoase. La acest tip de produse, importanta maxima o au ingredientele care trebuie sa fie 100% naturale, fie ca este vorba de produse pe baza de cetona de zmeura, mango, garcinia cambogia extract de ceai verde, cafea verde sau alte remedii naturiste ce si-au demonstrat pana in prezent eficienta ca metode de slabire in lupta cu kilogramele in plus.

Oricare dintre aceste 3 metode de slabit luata separat va da rezultate daca instructiunile si regulile sunt urmate intocmai, insa pentru cei care isi doresc cu adevarat o schimbare de aspect, dar si de stil de viata, ideala este combinarea celor 3 metode intr-un program sanatos din punct de vedere al obiceiurilor alimentare si a inlaturarii sedentarismului din viata fiecaruia.