African Mango Cu Cetona De Zmeura

mango trim ultraPiata pastilelor si suplimentelor naturale pentru slabit ia in ultima vreme o noua directie care aduce acestor metode pentru slabit, dupa ani de critica si comentarii sceptice, aprobarea medicilor nutritionisti. Unul dintre produsele aflate in fruntea acestui nou val de pastile de slabit, cu proprietati nu doar cu adevarat miraculoase, ci si 100% naturale, este Mango Trim Ultra.

Cum functioneaza Mango Trim Ultra?

Acest produs se bazeaza in principal pe calitatile uimitoare ale fructului de mango african, ce se face special datorita faptului ca actioneaza pe toate planurile pentru a ajuta organismul in procesul de slabit.

Stimuleaza metabolismul lenes. Aceasta este una din principalele calitati ale extractului de mango african, motivat prinmangotrim faptul ca un metabolism ce functioneaza normal ajuta la ardererea grasimilor intr-un ritm mai alert, evitand astfel depunerile.

Detoxifiaza. Atunci cand toxinele blocheaza colonul, organismul nu mai poate asimila nutrientii necesari pentru arderea grasimilor si alimentarea metabolismului. Extractul de mango elimina toxinele daunatoare, restabilind echilibrul.

Contine Vitamina B. Are un rol foarte important in diete doarece ajuta la stimularea metabolizarii carbohidratilor, proteinelor si grasimilor. In urma acestor procese, organismul produce mai multa Adiponectina, un hormon care regleaza modul in care corpul absoarbe glucoza si imbunatateste circulatia.

Pe langa extractul de mango, o pastila de Mango Trim Ultra contine si:

  • extract din frunza de ceai verde, cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante
  • cafeina, pentru un plus de energie
  • cetona de zmeura
  • l-teanina, compus folosit in ceaiurile medicinale, infuziile de ceai verde si bomboanele de ciocolata cu rol relaxant si anti-depresiv

Sugestii si indicatii de administrare

Mango Trim Ultra se administreaza cu 20 minute inainte de micul dejun si nu este recomandat sa se foloseasca cu mai putin de 5 ore inainte de culcare sau impreuna cu alte produse cu continut bogat de cafeina, fiecare pastila continand deja doza de cafeina necesara pentru un plus de energie pe timpul zilei.

Folosirea acestui produs in combinatie cu o dieta echilibrata si un stil de viata activ este formula pentru rezultatele optime.Va recomandam si Pure Amazon Acai Slimatox cu continut de Hodia Gordonii.