“Contractul” Intre Partenerii De Slabit

Pentru a va asigura si dumneavoastra si partenerul ca urmariti acelasi scop si sunteti dispusi sa va incurajati unul pe calalalt, un asa – zis „contract al partenerilor” este un lucru care va ofera siguranta.

Asigurati-va ca includeti si conditiile pe termen scurt ( de exemplu : trebuie sa mergi de trei ori pe saptamana la sala si ai nevoie de cineva sa te insoteasca), iar cele pe termen lung ( acestea reprezinta greutatea pe care o doriti sa o pierdeti).

„Obiectivele trebuie sa fie ferme, dar caile trebuie sa fie flexibile, pentru a va putea regla tot ce ati invatat reciproc in acest timp”, spune Shafran.

Acest contract sugereaza ca fiecare trebuie sa pastreze o copie si sa o reciteasca mereu pentru a fi clarificate toate detaliile necesare.

Dweck spune ca nu trebuie sa fi-ti dezamagiti daca partenerul dumneavoastra doreste sa-si schimbe dieta sau modul lui de a pierde din greutate. Daca in timp observati ca nu va puteti ajuta reciproc, trebuie sa cadeti la un numitor comun, pentru a nu se strica acest parteneriat.

Acesta spune ca a avea un partener de slabit in acest drum lung are rolul sa va ajuta sa parcurgeti intr-un mod mai usor si distractiv intreaga calatorie. Daca acest lucru nu se intampla, normal ar fi sa intrerupeti aceasta legatura, pentru a nu se dovedi intreaga misiune un esec.

Expertii spun ca daca din acest parteneriat se trezeste o prietenie bazata pe incredere si sprijin, este recomandat sa acceptati aceasta schimbare.

Dweck spune ca acest parteneriat bazat pe un scop anume poate creea o prietenie de viitor.

SlabimNatural.ro