Fructele Goji Berry

goji berryGoji,este un fruct care creste pe plante Lycium,este originar din Asia. Goji are o lunga istorie de utilizare în medicina traditionala chineză ca un remediu pe bază de plante pentru o varietate de scopuri. Goji Berry si-a câstigat popularitate în America de Nord si sustinătorii săi îl considera ca un „super-fruct.” Dupa fructele Goji ,in stare natural sau confiate cel mai des consumate sunt pastilele cu extracte naturale din aceste fructe ,datorita faptului ca se agsesc mai usor de achizitionat pe piata din Romania si sub forma de pastile de slabit.

Beneficiile nutritionale

Fructe uscate goji sunt mici si rosii, asemănătoare cu stafidele in marime si textura, si au un gust oarecum similar cu afinele uscate. Aceste fructe contin amino-acizi, vitamine B, vitamina C, fier si diverse minerale, de asemenea, o sursa bogata de antioxidanti, cum ar fi beta-caroten si zeaxantina,care ajuta la detoxifiera organismului si-l ajută la prevenirea radicalilor liber induse de la celule. Goji contine, de asemenea, polizaharide, care este un tip special de carbohidrati care ajuta la stimularea functiei sistemului imunitar.

Medicina traditională chineză, sau TCM, se referă la goji ca Gou Qi Zi, si folosesc aceste extracte din fructele goji pentru a hrăni si tonifiea sângelui, ficatului si rinichi; pentru a îmbunătăti circulatia si libidoul; pentru a consolida muschii si oasele, precum si de a promova sanatatea ochilor. Practicantii TCM foloseau goji pentru a ajuta la tratarea cancerului, diabetului, ameteli, disfunctie erectilă, febră, hipertensiune arterială, degenerescenta maculara, malarie, sângerări nazale, tuse productivă, tinitus si sforait.

Goji Berry a devenit cunosc si in lupta cu kilogramele avand rezultate remarcabile ajutand multe persoane sa slabeasca fara mari eforturi depuse de aceaste.In pastilele de slabit Goji Berry se regasesc 500mg de extract natural al acestui fruct,fiind cele mai populare pastille consumate de utilizatorii de Goji.

www.SlabimNatural.ro