detoxifiereDesi adesea trecuta cu vederea, detoxifierea organismului a devenit o metoda de preventie si mentinere a starii de bine, esentiala in societatea de azi in care omul este in permanenta expus poluarii directe sau indirecte. Cresterea toxicitatii din mediului inconjurator, combinata cu obiceiurile alimentare nesanatoase si un stil de viata sedentar, sunt principalele cauze ale imbolnavirii, starii generale de rau si epuizare de care se plang majoritatea locuitorilor marilor orase.

Detoxifierea – o necesitate

Corpurile locuitorilor din zonele urbane poluate sunt expuse la un numar incredibil de toxine ce bombardeaza organismul din toate directiile, prin alimentele consumate, apa bauta, poluarea mediului inconjurator si obiceiurile nesanatoase proprii sau ale altor membrii ai familiei, precum fumatul.

Detoxifierea este procedul prin care corpul elimina acest surplus de toxine pentru a se putea regenera si cea mai buna modalitate de a ajuta organimsul in lupta cu toti acesti factori nocivi cu care omul modern se confrunta zilnic. Ea ar trebui facuta periodic, fie prin dieta, pastile sau la medicii specialisti ce pot curata colonul in profunzime.

Acai Cleanse si Colon Aid sunt printre cele mai cunoscute pastile de detoxifiere CLICK AICI pentru mai multe detalii.

Cand trebuie facuta detoxifierea?

Nu doar oamenii bolnavi ar trebui sa se preocupe de acest aspect al luptei cu mediul poluat si stilul de viata daunator, chiar si persoanele sanatoase pot beneficia de pe urma unui regim de detoxifiere natural. Acesta nu doar curata corpul, dar ajuta si la slabit, regland alimentatia necorespunzatoare si punand in miscare metabolismul si sistemul digestiv.

Detoxifierea colonului, ficatului si a rinichilor cu efect preventiv: Toxinele care trec prin corpul uman afecteaza in mod special colonul, ficatul si rinichii. Sistemul digestiv este unul dintre cele mai importante elemente ale unei stari generale de bine, iar problemele precum constiparea pot conduce in timp la alte probleme de sanatate. Constiparea sau colonul iritabil pot fi tratate in mod natural cu ajutorul pastilelor sau regimurilor de detoxifiere.

Detoxifierea la inceputul si dupa sarcina:

O curatare a organismului inainte de sarcina are cel putin doua avantaje:

– Studiile arata ca gravidele care se confruntau in mod obisnuit cu stari generale de epuizare, lipsa de energie si disconfort, observa o imbunatire a starii generale de bine dupa detoxifiere.

– Curatarea organismului la inceputul sarcini impiedica trecerea toxinelor acumulate in corp de la mama catre placenta si implicit, catre bebelus.

Dupa sarcina, detoxifierea cu pastile de slabit care au un dublu rol,ajuta la pierderea in greutate si la detoxifierea organismului sau cu ajutorul dietelor reduce efectele resimtite in urma efortului imens la care este supus organismul mamelor si ajuta in acelasi timp la pierderea kilogramelor in exces.

www.slabimnatural.ro/detoxifiere

Detoxifierea dupa consumul excesiv de alcool:

Alcoolul are rezultate nocive chiar si pe termen scurt, insa expunerea prelungita la alcool afecteaza ficatul si rinichii, care in momentul in care inceteaza a functiona corect pot duce la deteriorea sanatatii si aparitia problemelor precum diabetul si obezitatea. Schimbarea stilului de viata, introducerea exercitilor in programul zilnic si o detoxifiere periodica a organismului pot ajuta la recuperare dupa perioadele mai intunecate din viata fiecaruia.