Cure de slabire rapida

cura de slabire rapidaMulte cure de slabit din reviste si de pe internet promit rezultate rapide, insa ofera planuri pe 2-3 saptamani sau chiar cateva luni. Pentru persoanele care sunt in cautare de diete rapide, aceste tipuri de rezultate nu se incadreaza intotdeauna in definitia pentru „rapid”.

Atunci cand se vorbeste despre cure de slabire rapida, cele mai multe persoane se gandesc la cure care dau rezultate in cateva zile, nu in cateva saptamani. Acestea exista si luand in considerare ca sunt printre cele mai longevive retete de slabit ce pot fi gasite pe internet, se poate garanta a fi destul de eficiente.

Cura de slabit in 3 zile: Cea mai scurta metoda ce poate fi gasita pe internet, acest regim de slabire super rapid exista deja de cateva zeci de ani si este excelent pentru o pierdere rapida, insa temporara in kilograme. Planul este sa se consume pana in 1000 de calorii pe zi, iar acest lucru se obtine consumand in principal fructe si legume si cel putin 4 pahare cu apa. Important de retinut este faptul ca aceasta dieta ce poate rezulta in pierderea de pana la 5 kilograme nu garanteaza rezultate pe termen lung. Este recomandata pentru o zi speciala, un eveniment sau pentru a imbraca costumul de baie inainte de vacanta.

Cura de slabit in 5 zile: Un exercitiu excelent inainte de inceperea unei diete pe durata mai lunga, dieta pe 5 zile se concentreaza pe controlarea apetitului si scaderea consumului zilnic de zahar. Ca si dieta pe 3 zile, aceasta este recomandata pentru un rezultat temporar si nu pentru schimbarea stilului de viata.

Cura de slabit in 7 zile: Ultima din lista de cure de slabire rapida, cu durata de o saptamana, nu este doar o modalitate de a pierde kilogramele in plus, ci si un plan excelent de detoxifiere. Limita de calorii este putin mai mare decat pentru dieta de 3 zile si anume 1200 de calorii impartite in doar cateva grupe alimentare admise: fructe, legume, lactate degresate si carne slaba, in general de peste.

Urmareste video-ul de mai jos pentru o cura de slabire cu apa