Crema anticelulitica

crema anticeluliticaPe lista celor mai cunoscute remedii anticelulita, crema anticelulitica se afla chiar in top. Este poate cel mai des folosit remediu datorita faptului ca poate fi aplicata de acasa fara a fi nevoie de vizite interminabile la saloanele de frumusete. Combinate cu cateva tehnici de masaj special concepute pentru masajul in profunzime, aceste creme pentru celulita au adesea rezultate multumitoare chiar de la primele folosiri.

Cum nici un corp nu este identic, nu pentru toate femeile vor da rezultate aceleasi produse. Inainte de a renunta la incercarea de a scapa de aspectul neplacut de coaja de portocala cu ajutorul cremelor, ar trebui incercate cel putin 2-3 produse cu ingrediente diferite.

Cum functioneaza crema anticelulitica?

Cremele anticelulitice sunt facute de obicei din ingrediente naturale precum extractele de plante. Printre cele mai cunoscute ingrediente se numara extractul de ceai verde, algele sau cafeina. Aceste ingrediente au un rol activ in stimularea metabolismului lenes, ajutand astfel si la eliminarea depozitelor de grasime.

Acest tip de creme sunt concepute pentru a topi depozitele de grasime acumulate sub piele. Aceste depozite sunt motivul pentru care pielea capata aspectul neplacut de gropite in locul unei suprafete ferme si fine.

Pe piata exista un numar mare de produse concepute ca remedii pentru celulita, dintre care majoritatea sunt uleiuri sau creme, insa nu toate sunt produse 100% naturale. Se recomanda mare atentie la etichete si achizitonarea acestora din surse de incredere.

Cum stim ce crema pentru celulita sau vergeturi sa cumparam?

Unele creme de pe piata sunt mai costisitoare decat altele, insa pretul nu reflecta intotdeauna calitatea. Inainte de a cumpara aceste produse este foarte important sa intelegem exact cum functioneaza ele.

1. Daca se intentioneaza folosirea cremei in paralel cu un program de exercitii sau o dieta pentru slabit, este recomandat sa se caute creme profund hidratante sau chiar uleiuri, deoarece acestea vor ajuta si la preventia aparitiei vergeturilor.

2. Produsele de calitate ofera de obicei mostre gratuite pentru a testa eficienta produsului. Produsele cu acest gen de promotii sunt in general de incredere, dar este de preferat sa se incerce cateva astfel de mostre de la mai multe produse inainte de achizitionarea cremei anticelulitice potrivita.

3. Pe internet, review-urile fiecarui produs si marturiile persoanelor care l-au incercat deja sunt usor de gasit. Produsele cu un numar coplesitor de review-uri pozitive sunt si cele mai eficiente.

Cremele sunt un remediu anticelulitic foarte rapandit, insa pentru rezultate optime, acestea ar trebui combinate cu o serie de schimbari in stilul de viata si procedee simple precum un masaj anticelulitic. Pierderea in greutate, exercitiile fizice, schimbarea obiceiurilor alimentare si renuntarea la vicii daunatoare precum fumatul, sunt factori importanti in lupta cu celulita.