ColonHelp

colon helpOrganismul uman are mecanisme proprii de eliminare a toxinelor, dar datorita stresului, a alimentatiei proaste precum si a influentei radiatiilor, a campurilor magnetice, a poluarii si a virusilor, acesta trebuie ajutat din cand in cand sa se detoxifieze, iar acest lucru se poate realiza cu ajutorul unor diete de detoxifiere sau cu ajutorul unor suplimente naturale precum Colon Help. Prin detoxifiere, organismul va elimina si neutraliza toxinele prin curatarea colonului si eliminarea acestora din tractul digestiv.

Ce este colonul?

Colonul este un segment al tubului digestiv, situat in prima portiune a intestinului gros, ce are rolul de digestie a chimului intestinal. In ultimul timp tot mai multe persoane sufera de colon iritat datorita stresului, a lipsei de miscare, a alimentatiei bogata in grasimi, a consumului excesiv de alcool sau cafea, precum si a cantitatilor mici de fibre consumate. Detoxifierea colonului este foarte importanta si Colon Help este o solutie la indemana oricui.

Ce este Colon Help?

Colon Help este un supliment natural din fibre vegetale solubile si insolubile care in combinatie cu lichidele din organism isi maresc de cateva ori volumul, ajutand la curatarea intregului tub digestiv si in mod special al colonului. Colon Help este recomandat atunci cand este necesara o detoxifiere de colon. Contine sapte ingrediente foarte atent alese pentru a actiona la detoxifierea intregului organism. Este recomandata administrarea Colon Help in cure de detoxifiere de 1-3 luni, de doua ori pe an.

Ce influenteaza aparitia cancerului de colon?

Cancerul de colon poate fi considerat o boala a timpurilor actuale, deoarece aparitia lui este influentata de scaderea numarului de fibre din alimentatia omului. Conform studiilor, aparitia cancerului de colon este direct proportionala cu scaderea fibrelor din alimentatie.

Aceasta boala afecteaza atat femeile cat si barbatii si, conform statisticilor, 1 din 20 de persoane sufera de aceasta afectiune. Persoanele afectate locuiesc in tari dezvoltate din Europa, America, dar si in Japonia. Cancerul de colon afecteaza in general persoane trecute de 40 de ani, cazurile persoanelor mai tinere afectate de aceasta boala fiind destul de rare.

Pentru ce este indicat Colon Help?

  • ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal lent si la eliminarea constipatiei datorita numarului mare de fibre naturale din continut, care retin umiditatea.
  • este folosit ca tratament in ameliorarea simptomelor si eliminarea cauzelor care duc la colon iritat.
  • ajuta la reglarea glicemiei si vine in sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet care urmeaza anumite diete, fara a avea efecte secundare.
  • ajuta la reglarea florei microbiene intestinale.
  • datorita continutului de seminte de in si de psyllium, cancerul de colon este prevenit prin consumul acestui produs 100% natural.
  • creste imunitatea organismului deoarece distruge parazitii si celulele tumorale, atacand totodata ciupercile, bacteriile si virusii toxici organismului.
  • ajuta la curatarea colonului si a intregului tract intestinal.
  • previne problemele digestive precum si aparitia hemoroizilor.

Colon Help este considerat produsul numarul 1 in mentinerea sanatatii colonului, deoarece acesta actioneaza in mod 100% natural, eliminand stresul datorat diverselor probleme de digestie sau de colon precum constipatia, balonarea sau colonul iritabil si ajutand in acelasi timp la scaderea in greutate, prin procesul de eliminare a resturilor alimentare depuse pe peretii intenstinali.