Ceai Verde Antiadipos

ceai verde antiadiposDintre toate ceaiurile, ceaiul verde este cel mai cautat si recomandat pentru curele de slabire, acest lucru intamplandu-se datorita proprietatilor sale aproape miraculoase de ardere a grasimilor. Ceaiul verde datoreaza efectele sale incredibile ca ceai antiadipos polifenolilor din compozitia sa si mai este cunoscut ca fiind un ceai de slabit cu rezultate garantate. Dintre acesti compusi, cel aflat in concentratia cea mai mare este EGCG care, conform studiilor stiintifice, activeaza reactia termala a corpului prezenta in momentul arderilor grasimilor. Cu alte cuvinte, ceaiul verde antiadipos pacaleste corpul sa arda grasimile intr-un ritm mai alert.

Cum se consuma ceaiul verde antiadipos?

Pentru a profita la maxim de efectul acestui compus, este nevoie de un consum zilnic de ceai verde pe o perioada lunga de timp, insa aceasta nu reprezinta o problema ca in cazul unor suplimente, pastile sau alte metode pentru slabit, deoarece ceaiul verde nu este doar un ceai antiadipos incredibil de eficient, dar are si numeroase alte efecte benefice asupra organismului, inclusiv un ajutor important in preventia si chiar tratamentul cancerului. Extractele de ceai verde amplifica acest efect, de aceea produsele precum ceaiuri pentru slabit pe baza de extract de ceai verde sunt la mare cautare.

Ceaiul verde antiadipos ajuta in lupta cu kilogramele in mai multe moduri.

Ceaiul verde are numeroase alte efecte ce ajuta in lupta cu kilogramele, iar la cele mai multe persoane inlocuirea canii de cafea de dimineata cu o ceasca de ceai verde este indeajuns pentru a vedea efectele,este considerat numarul 1 la categoria ceaiuri de slabit:

1. Stimuleaza metabolismul, dar in acelasi timp actioneaza si la controlul apetitului. Pe langa efectul de ceai antiadipos, reduce si cantitea de alimente consumate.

2. Are efect diuretic, impiedicand excesul de apa sa se acumuleze in corp, lucru care da senzatia si aspectul neplacut de balonare.

3. Catechinele din ceaiul verde (compusi precum EGCG-ul mentionat mai devreme) forteaza corpul sa intre in procesul de termogeneza, proces prin care corpul arde grasime pentru energie.

4. Ceaiul verde antiadipos previne cresterea nivelului de zahar din sange, un alt efect care rezulta in raspunsul organimului de a arde grasimile intr-un ritm mai alert.