Ceai De Slabit

ceai de slabitPentru cei ce se afla intr-o continua lupta cu kilogramele in plus, una dintre cele mai la indemana metode este consumarea zilnica a unui ceai de slabit. Ceaiurile cu acest tip de efect sunt ceaiuri aromate, bine cunoscute, precum ceaiul verde, ceaiul Oolong, ceaiul de anason sau chiar ceaiul de menta, fiind usor de gasit si de cumparat sau pe care adesea chiar le avem in casa fara a cunoaste numeroasele beneficii ascunse in fiecare pliculet din aceste ceaiuri de slabit.
Pentru cei neobisnuiti sa consume ceai poate parea putin dificil sa se obisnuiasca cu consumul zilnic, insa nici pentru slabit, aceste ceaiuri nu trebuie consumate in mod necesar neindulcite. Pentru aroma, un ceai de slabit poate fi indulcit cu miere sau i se poate adauga lamaie, fara ca aceasta sa afecteze in vreun fel efectul aroma.
Fiecare dintre aceste ceaiuri pentru slabit are diverse proprietati specifice, de aceea este de preferat ca inainte de a decide ce ceai pentru slabit sau ceai antiadipos se va consuma, sa se adune in prealabil informatii precum:

1. Care dintre ceaiurile pentru slabit au efect energizant si care sunt ceaiuri calmante? (ceaiul verde, cel mai eficient ceai verde antiadipos pentru slabit, are un efect energizant destul de puternic si nu este recomandat persoanelor care sufera de insomnie, pe de alta parte, ceaiul Oolong are un efect calmant, perfect pentru persoanele cu joburi stresante).

2. Ce fel de efecte curative are fiecare ceai de slabit de pe lista intocmita in momentul informarii? Este posibil ca pe langa dorinta de a pierde in greutate, fiecare sa sufere de diverse alte probleme precum un nivel ridicat al colesterolului, la care anumite tipuri de ceaiuri sa ajute (ceaiul verde ajuta in problema colesterolului).

Pentru ca aceste ceaiuri pentru pierderea in greutate sunt un tratament 100% natural, fara interdictii sau efecte secundare, acesta poate fi combinat si cu alte ceaiuri cu diverse efecte. Spre exemplu, se poate consuma ceai verde dimineata inainte de cafea, iar seara, inainte de culcare, un ceai pentru slabit cu efect calmant.