Alegerea unui program de slabit de la Slabim Natural.ro

program de slabitPe parcursul unui an, mai mult de jumatate din populatia americana foloseste o dieta pentru a pierde din greutate. Pentru multe persoane, este dificil sa piarda mai mult de cateva kilograme, si putini reusesc sa se si mentina .Dificultatea in a pierde din greutate si mentinerea acesteia conduce multi oameni sa apeleze la un program profesional sau comercial de ajutor pentru acest lucru. In cazul acesta un astfel de program trebuie ales cu multa intelepciune inainte.

Aproape oricare dintre programele comerciale de pierderea in greutate poate functiona, dar numai in cazul in care te motiveaza suficient pentru a schimba si modul in care mananci si practicarea exercitiilor fizice.

Ce ar trebui sa contina un astfel de program ?
• Asigurati-va ca acesta este în siguranta si nu va poate afecta sanatatea. Fie ca va creati propriul program de pierdere in greutate sau va folositi de unul comercial, asigurati-va ca este potrivit pentru dumneavoastra. O dieta in conditii sigure ar trebui sa includa toate cotele zilnice recomandate (DZR) pentru vitamine, minerale si proteine. Dieta ar trebui sa contina un numar mai redus de calorii (energie), numai nu de vitamine sau minerale esentiale. In general, o dieta care contine 1.000 la 1.200 calorii pe zi ar trebui sa fie selectata pentru cele mai multe femei, o dieta între 1.200  şi 1.600 calorii pe zi ar trebui sa fie aleasa pentru barbati, cu toate acestea, discutati si cu medicul dumneavoastra.

• Pierderea lenta si greutate constanta:  programul ar trebui sa reflete spre pierderea lenta, greutatea constanta, exceptand cazul in care medicul crede starea de sanatate ar putea beneficia de mai mult. Asteptati-va sa pierde-ti un kilogram pe saptamana dupa prima saptamana sau doua de respectare a programului stabilit. Nu multe calorii interzise dietei, ajuta la o pierdere initiala rapida in primele saptamanii,pentru ca aceasta pierdere este in mare parte de lichide. Pierderea initiala rapida de lichide, de asemenea, se reface rapid atunci cand va intoarceti la o dieta normala de calorii. Astfel, un obiectiv rezonabil de pierdere in greutate ar trebui sa fie de asteptat. Rata de pierdere în greutate ar trebui să fie de 1 pana la 2 kg  in fiecare saptamana.
Atunci cand intrebati despre un program de pierdere in greutate comercial, asigurati-va ca este furnizat cu o declaratie detaliata a taxelor si a costurilor de elemente suplimentare, cum ar fi suplimentele alimentare sau alimentele. Alte intrebari importante care trebuie cerute la orice program de genul aceste trebuie sa fie :

• Are personalul format din consilieri calificati si profesionisti din domeniul sanatatii, cum ar fi dieteticieni, medici, psihologi
• Aegerile alimentare sunt flexibile si adecvate ?
• Obiectivele de pierdere in greutate sunt stabilite de catre clienti si / sau profesionale de sanatate ?
• Care este procentul de persoane care au finalizat programul ?
• Care este pierderea in greutate medie in randul persoanelor care termina programul dupa an ?
• Care este procentul de oameni care au avut probleme sau efecte secundare?

Care sunt acestea?
• Exista un program pentru mentinerea greutatii dorite?

Daca aveti de gand sa pierdeti mai mult de 15 – 20 kg, neavand probleme de sanatate sau de a lua medicamente in mod regulat, medicul dumneavoastra trebuie sa evalueze inainte de a incepe programul. Un medic poate evalua starea dumneavoastra de sanatate generala si conditiile medicale care ar putea afecta dieta.
De asemenea, un medic ar trebui sa fie în masura de a recomanda programe adecvate. Daca intentionaţt sa utilizati cu un numar foarte redus de calorii, asiguranti-va ca ve-ti consulta inainte un medic.

Ce ar trebui sa contina programul dumneavoastra stabilit deja ?
Programul dvs. de pierdere in greutate ar trebui sa includa planuri de mentinere a greutatii. Nu va ajuta cu nimic daca slabiti brusc foarte multe kg, iar apoi intr-un timp scurt le puneti la loc.
Mentinerea greutatii este partea cea mai dificila si de cele mai multe ori nu este pusa în aplicare intr-un mod corect. Programul va selecta ce ar trebui sa va ajute sa îmbunatatiti obiceiurile alimentare, cresterea activitatilor fizice si va va ajuta sa modificati alte obiceiuri de stil de viata care au contribuit la cresterea dvs. in greutate in trecut.
Fiind supraponderali este de cele mai multe ori privit ca o problema temporara care poate fi tratata pentru cateva luni cu o dieta obositoare. Cu toate acestea, asa cum majoritatea oamenilor supraponderali stiu, controlul greutatii trebuie considerat un efort de-a lungul vietii.

www.Slabimnatural.ro