Beneficiile Acai-ului Verde in curele de slabire

acai verdeAcai Verde este un produs foarte folosit in America de catre cei care urmeaza diete cu aceste pastile de slabit. O mare parte a populatiei americane este supraponderala sau chiar obeza datorita alimentatiei de tip fast-food pe care o consuma aproape zilnic si a meselor haotice . Foarte multi dintre acestia folosesc aceste pastile de slabit cu extract de Acai Verde in curele de slabire pe care le urmeaza.

Ce este Acai?

Acai este un fruct originar din padurile braziliene, fiind foarte raspandit in acea zona. Boabele de Acai arata ca niste afine mov, dar nu pot fi mancate fara a fi procesate. Brazilienii le congeleaza imediat dupa culegere si le consuma amestecate cu sirop de Guarana.

green-spin-arrow-rightNU RATA OFERTA DE 120 CAPSULE LA PRETUL PROMOTIONAL DE 59 LEI

Acai este unul din cele mai nutritive fructe din lume, fiind si o sursa foarte bogata in antioxidanti foarte benefici in combaterea imbatranirii premature. De asemenea, acesta ajuta la mentinerea sanatatii cardiovasculare si digestive, fiind foarte folosit in dietele de pierdere in greutate.Acai verde mai este cunoscut si ca Super Slim – ul pastilelor datorita calitatilor sale pentru o dieta in care dorim sa devenim mai „slim” .

Ce contine Acai Verde?acai verde eticheta

Acai Verde este un supliment 100% natural, fiind foarte eficient datorita continutului bogat in extractul fructului cu acelasi nume. Acai-ul este denumit „supermancarea” datorita faptului ca acesta contine foarte multi antioxidanti, vitaminele B1, B2, B3, C, E, fosfor, potasiu, calciu, proteine, dar si acizi grasi, toate la un loc fiind extrem de benefice organismului uman.

Cum actioneaza Acai Verde in curele de slabire?

Acesta ajuta la cresterea ratei metabolismului, la arderea grasimilor si implicit la pierderea kilogramelor in plus. Chiar mai mult, are capacitatea de a controla apetitul si potoleste foamea datorita continutului foarte mare de fibre. Fibrele continute ajuta la un tranzit intestinal rapid si sanatos si la eliminarea resturilor de alimente din organism, fara ca acestea sa poata fi transformate in grasime.

Ingredientele si modul de administrare Acai Verde

Acai Verde este un produs 100% natural, obtinut numai prin procesarea fructelor de Acai Berry. Procesarea fructelor se face cu ajutorul tehnologiei „freeze drying”, fiind cea mai buna tehnologie prin care se pot extrage toate componentele nutritive ale fructului. Produsul astfel obinut este foarte concentrat, pastrandu-se totodata toate calitatile si substantele fructului.

Administrarea Acai Verde se face de doua ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, cate 2 capsule.

Eticheta Acai Verde

acai verde

Principalele caracteristici ale Acai Verde, care il fac sa fie folosit in curele de slabire de catre cele mai cunoscute personalitati, dar si de catre oameni simpli datorita pretului accesibil, sunt:

  • continutul bogat in nutrienti, fibre si vitamine
  • faptul ca ajuta la accelerarea metabolismului si implicit la arderea grasimilor in mod natural
  • are proprietatea de a se absorbi foarte rapid in organism datorita faptului ca este 100% natural si nu contine conservanti sau adaosi sintetici.