acai berryCu siguranta toata lumea a auzit de fructul minune Acai Berry

Cel mai mare super-aliment ale timpului nostru; Acai brazilian / Acaí ( ah-suspin-ee) berry. Bogat in antioxidanti si plin de beneficii pentru sanatate, Acai a starnit o obsesie in lumea persoanelor care vor sa slabeasca, chiar și fără teste de laborator semnificative.

Acai este de marimea unui afine, dar conține de două ori mai multi antioxidantii ,de 10 ori mai mult decât strugurii rosii si de 30 de ori mai mult antociani decat vinul rosu.

Acai Berry

Conform Colegiului Amherst,Raportul Acai din 2005,fructele Acai  contin (dar nu sunt limitate la): Antioxidantii, Omega 3,6, și 9, aminoacizi, proteine, xantone, antociani, fibre dietetice, minerale esențiale, fier, potasiu, fosfor calciu, și phyonutrienti.

Printre cele mai mai eficente pastile cu extract de Acai sunt in continuare Pure Acai Berry 100%

Beneficiile ale fructelor Acai Berries:

-Creșterea de energie

-Rezistenta la raceli / gripa

-Piele sanatoasa si mai tineresca

-Îmbunatatirea vederi

-Îmbunatatirea circulatiei

-Prevenirea bolilor

-Incetinirea procesului de imbatranire

-Arderea grasimilor pentru pierderea în greutate

„O multime de cereri sunt făcute, dar cele mai multe dintre ele nu au fost testate stiintific”, a declarat dr. Susanne Talcott, un cercetator de la Texas A & M University ‘s.

Echipa a inceput sa studieze boabele de palmier Acai în 2001, a publicat un raport în 2004, și încă mai sunt cercetate fructele Acai .

Ei au ajuns la concluzia că aceste boabe contin într-adevăr mari cantitati de antioxidanti, dar, ca Dr. Susanne Talcott explica, „nimeni nu a testat într-adevăr pentru a vedea dacă antioxidanti Acai sunt absorbiti de corp.”

Dupa mai multe investigatii cercetatorii au decis ca organismul nostru nu numai ca absoarbe antioxidantii din aceste fructe dar si elimina toxinele din organism.

Susanne Talcott a efectuat primul test pe oameni în ceea ce privește capacitatea organismului de a absorbi nutrienti cu pastile de slabit din Acai berry. Studiul a constat in 12 voluntari, care au fost rugati sa consume o singura portie de suc de acai.. Probele de urină  au fost studiate și au arătat creșteri semnificative în activitatea antioxidantă din sânge.

Profesorul Stephen Talcott a constatat ca Acai a distrus culturile de celule canceroase umane. Concluziile sale, publicate in Jurnalul 2006 a Alimentatie și Agricultură  de Chimie, a aratat pana la 86 la suta din celule de leucemie testate au răspuns la boabe Acai cu auto-distrugere.

Inca se mai fac cercetari cu privire la beneficiile aduse organismului de aceste minunate fructe de Acai Berry.

www.slabimnatural.ro/pastile-de-slabit

One Response to “Acai Berry Extreme 1000”

  1. Andreea

    Pastilele pentru slabit cu Acai Berry sint cele mai eficiente din cate am incercat.Natura ne ofera atatea resurse naturale si este foarte pacat ca nu stim sa profitam de ele.

comments are closed